Sonmat
In 2021 vond de eerste editie van SONMAT plaats. Dit jaar zijn we terug, met opnieuw een smaakvol programma. Dompel je op 16 oktober onder in cultuur, filosofie en wetenschap in het café van Kunstencentrum VIERNULVIER in Gent.
Wist je dat een gerecht anders smaakt afhankelijk van wie het bereid heeft? Zorgzame handen kunnen troost in een gerecht toveren, maar de handflora van de kok beïnvloedt ook letterlijk de smaak van een bereiding. In onze taal bestaat er geen woord voor, maar in het Koreaans wel: 'sonmat', dat 'hand-smaak’ betekent. Via voeding geven we dus een beetje van onszelf door en verbinden we ons met anderen. En dat is precies wat het traject SONMAT wil doen: verschillende hand-smaken ontdekken, proeven, ruiken en delen.
Sonmat Talk & Tasting
Start Talk & Tasting 15:00, start film The Host 16:45 @ Theaterzaal in Kunstencentrum VIERNULVIER
De Koreaanse Moon Sung Hee is bekend als 'natural food researcher' die kookt, studeert, doceert en schrijft over natuurlijk veganistisch eten. Met een diep geloof in mensen, de natuur en hoe voedsel kan harmoniseren, was Moon Sung Hee betrokken bij diverse sociale projecten over voedsel, publiceerde ze verschillende kookboeken, en runt ze een kookstudio met haar dochter. Tijdens het SONMAT TALK & TASTING willen we de Koreaanse cultchef een platform bieden om haar filosofie en eten te delen. We vangen aan met een talk, demo workshop en tasting (lichte maaltijd). Nadien is er ruimte voor een persoonlijke meet & greet.
Image gallery
Generiek
Bong Joon-ho
Lee Byeong-woo
Song Kang-ho, Byun Hee-bong, Park Hae-il, Bae Doo-na, Ko A-sung
Bong Joon-ho, Ha Won-jun, Baek Chul-hyun
Kim Hung-goo
Kim Sun-min
Choi Yong-bae
Chungeorahm Film
Meer informatie
Koreaans, Engels
Zuid-Korea
2006