Film Fest Gent presenteert: Terence Blanchard compilatie

P1bjiie3n329p59t11v2v21a9t1
02 dec 0002
Help ons een compilatiealbum van Terence Blanchards filmmuziek te realiseren! Ook dit jaar krijgt de centrale gast van de World Soundtrack Awards de kans om een compilatiealbum met de Brussels Philharmonic op te nemen, en dat allemaal dankzij jou.

Vorig jaar kon je tijdens het World Soundtrack Awards concert genieten van de bekendste scores van Ryuichi Sakamoto. Deze werden gebundeld in een compilatiealbum, opgenomen door Brussels Philharmonic en Dirk Brossé. Dit jaar is onze centrale gast Terence Blanchard, de meest productieve én succesvolle jazz componist die filmmuziek schrijft. Ook zijn jazz scores zijn we van plan te bundelen in een verzamel-cd, een unicum in de filmmuziekwereld. Hiervoor werken we opnieuw samen met Brussels Philharmonic en Dirk Brossé, zij het voor deze gelegenheid aangevuld met het Brussels Jazz Orchestra.

We hebben een crowdfunding campagne op poten gezet om de productiekosten te dekken. Met als doel €10 000 te verzamelen, zijn alle bijdragen welkom. Vanaf €10 maak je aanspraak op talloze voordelen, waaronder duo VIP-tickets voor de aankomende WSA. Meer info hierover is te vinden op Indiegogo.com!

Wij rekenen alvast op je steun!